• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Eten bestellen bij ‘t Oude Stadthuys

Helaas moeten wij onze deuren opnieuw gaan sluiten door de maatregelen omtrent Corona. Hierdoor is het voorlopig niet meer mogelijk om gezellig bij ons te komen borrelen, dineren of lunchen. Maar niet getreurd, bij ons kun je eten afhalen én vanaf zaterdag ook laten bezorgen!

Haal het restaurant gevoel in huis met onze afhaalmaaltijden

Net als de eerste keer dat de horeca moest sluiten, bieden wij nu weer de mogelijkheid om onze maaltijden af te halen! Zo kun je toch nog een beetje genieten van onze heerlijke gerechten. 
Wat staat er op het menu?

Allereerst staan de bij velen geliefde tapas boxen weer op het menu! Deze zijn beschikbaar in verschillende varianten: de borrel box, tapas vis box, tapas vlees box, tapas mix box én een tapas vega box. Zo is er voor ieder wat wils. De boxen zijn (met uitzondering van de tapas vega box) geschikt voor 2 personen. 

Naast deze heerlijke tapasboxen, is het ook mogelijk om salades, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts te bestellen. 

Hoe werkt het?

Het bestellen van jouw maaltijd is heel eenvoudig. In slechts een paar minuten is jouw bestelling afgerond waarna je alleen nog maar hoeft te wachten totdat de maaltijd bereid is!

1.    Ga naar onze bestelpagina
2.    Kies de gerechten die je wilt bestellen
3.    Druk op ‘Mijn bestelling’ aan de rechterkant van het scherm
4.    Kies voor bezorging (dit kost €5.00) of zelf afhalen
5.    Kies de gewenste tijd. 

Let op! Je moet minimaal een uur van te voren bestellen. Vandaar dat de eerste tijdsoptie pas een uur later is.

6.    Vul jouw contactgegevens in en plaats de bestelling!

Plaats jouw bestelling!

Wil je zeker weten dat er genoeg tijd is om jouw bestelling op tijd te bereiden of weet je nu al wat je over een paar dagen wilt eten? Plaats de bestelling dan alvast! Het is namelijk mogelijk om een bestelling tot 7 dagen van te voren te plaatsen. 

Bestel jouw maaltijd

<