• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

De gezelligste periode van het jaar breekt weer aan en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan! Tijdens de feestdagen wil je het liefst zo veel mogelijk tijd doorbrengen met familie en vrienden of dit nou thuis is of buiten de deur. Houd er echter rekening mee dat ‘t Oude Stadthuys aangepaste openingstijden hanteert tijdens de feestdagen. Bekijk deze snel zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Onze aangepaste openingstijden feestdagen 2022

Tijdens de feestdagen van 2022 hanteren wij aangepaste openingstijden. Op een aantal dagen zijn we overdag open maar er zijn ook twee dagen waarop we volledig gesloten zijn. De openingstijden van Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys tijdens de feestdagen zijn als volgt:

24 december:     10:00 - 17:00
25 december:     Gesloten
26 december:     12:00 - 17:00
31 december:     12:00 - 18:00
1 januari:            Gesloten

Geen speciaal kerstmenu

Hoewel wij vorig jaar met kerst een heerlijk kerstmenu hadden samengesteld die je thuis zelf kon bereiden, hebben we er dit jaar voor gekozen om dit niet te doen. Op Tweede Kerstdag kun je ‘s middags wel gezellig langskomen voor een kopje koffie, borrel of een lunch maar tijdens het diner houden wij onze deuren gesloten. 

Ook oudjaarsdag is het tot 18:00 mogelijk om langs te komen voor een gezellige borrel of om nog even lekker te lunchen. Je kunt bestellen van de reguliere drankenkaart en lunchkaart

Bekijk onze menukaarten

Reserveer een tafel via onze reserveringspagina

Hoewel het gezellig is om de feestdagen thuis door te brengen, kan het ook erg druk worden omdat restaurants gebruik maken van aangepaste openingstijden. Om jezelf te verzekeren van een tafeltje op 24, 26 en 31 december raden wij je aan om een tafel te reserveren via onze reserveringspagina. 

Onze collega’s verwelkomen jou met open armen!

Reserveer een tafel
 

<