• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Tapas eten in de binnenstad van Gorinchem

Tapas noemen we bij Restaurant 't Oude Stadthuys in Gorinchem tegenwoordig Wereldse Bites. -

Samen met je partner een avondje uit, even bijkletsen met vrienden of quality-time met de familie. Het kan allemaal onder het genot van een uitgebreid tapas arrangement midden in de gezellige binnenstad van Gorinchem. Voor welke gelegenheid je ook komt, het personeel van het Oude Stadthuys zorgt dat je een avond onbezorgd kunt genieten. 

Een avondvullend tapas arrangement

Geniet de hele avond van heerlijke tapasgerechten voor één vaste prijs. Velen zullen dit avondvullende tapas arrangement nog wel kennen onder de naam ‘onbezorgd tapas’ of ‘onbeperkt tapas’, maar sinds kort zijn wij overgestapt naar de ‘Wereldse Bites’. Met de uitbreiding van de tapaskaart was dit ook niet meer te vermijden; de gerechten zijn nu niet meer enkel afkomstig uit de Mediterrane landen, maar uit landen over de hele wereld!

De nieuwe tapaskaart

De vernieuwde tapaskaart staat vol met heerlijke Wereldse gerechten. Een aantal gerechten hebben plaats moeten maken voor nieuwe gerechten, maar er zijn ook zeker een paar klassiekers bewaard gebleven! 

De gerechten waar je nog steeds van kunt genieten zijn bijvoorbeeld de Carpaccio, Yakatori spiesjes en de zoete aardappel uit de oven. Andere gerechten hebben plaats gemaakt voor onder andere de Mac-Cheese, rivierkreeft en de diamanthaas. 

Benieuwd naar de volledig vernieuwde dinerkaart?

Nieuwe dinerkaart

Laat je verrassen!

Wil je nou echt een volledig onbezorgd avondje uit? Kies dan voor een Chefs Keuze arrangement. Zo hoef je je heel de avond geen zorgen te maken over welke gerechten je kiest, maar laat je dit over aan onze ervaren chefkok! Laat je verrassen door een heerlijke selectie gerechten van onze tapaskaart. 

Toch niet zo’n grote eter?

Geen probleem! Ook de kleine eters kunnen bij ons terecht. Onze tapasgerechten zijn namelijk ook los te bestellen en zijn geschikt voor 1 persoon, waardoor je ook prima terecht kunt als je iets minder eet. Je betaalt dan de prijs die achter het gerechtje staat. 
PS: de porties zijn ook zeker geschikt voor kinderen. 

Verzeker jezelf van een tafel in ons restaurant

Ben je nog op zoek naar een sfeervol tapas restaurant? Zoek dan niet verder en reserveer snel jouw tafeltje bij Restaurant ’t Oude Stadthuys in Gorinchem! Wij verwelkomen je graag met onze nieuwste tapaskaart. 

Reserveer een tafel

<