• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Asperges eten in Gorinchem

Het seizoen is weer begonnen!

Witte asperges zijn een gezond en seizoensgebonden voedsel. Niemand wil daarom de kans missen om een paar lekkere asperges te eten als ze er zijn. En dat is precies wat je kunt doen als je in Gorinchem bent.

Het Oude Stadthuys in Gorinchem heeft vanaf vrijdag 24 maart 2023 heerlijke aspergegerechten op de menukaart staan. De gerechten zijn klassiek en worden op traditionele wijze geserveerd. Je kunt kiezen uit asperges met ei en ham of asperges met gerookte zalm.

Zorg dat je er op tijd bij bent en geniet van het witte goud. Niet alleen zijn ze lekker, maar ze zijn ook nog eens erg gezond.

Kortom, als je een fan bent van asperges, dan is het Oude Stadthuys in Gorinchem de perfecte plek om deze heerlijke en gezonde groente te genieten. Vergeet niet, vanaf vrijdag 24 maart 2023 staan de aspergegerechten op de menukaart!

Wat zijn asperges eigenlijk?

Asperges zijn een soort groente die veel wordt gegeten in de lente (bij ons dus vanaf 24 maart) . Ze hebben een typisch, pittig aroma en worden vaak gekookt, gebakken of gestoomd gegeten. Asperges zijn een goede bron van vezels, vitamine B1, vitamine C, vitamine K en kalium.

Reserveer een tafel

Wil je als één van de eersten Hollandse asperges komen eten? Zorg dan dat je zeker bent van een tafeltje in ons restaurant door een reservering te maken via onderstaande button. 

In de laatste stap kun je ook nog een voorkeur aangeven voor een tafel. Wil je bijvoorbeeld graag binnen zitten of zit je liever in één van de serres? Geef dit dan aan. Het is niet verplicht.

Reserveer direct

asperges-eten-gorinchem.jpg

<