• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Vegetarisch Uit Eten In de Gorinchemse binnenstad

Ben je op zoek naar een lekkere vegetarische maaltijd? Restaurant 't Oude Stadthuys in Gorinchem biedt precies wat je nodig hebt!

Geniet van een rustige omgeving en smakelijk eten terwijl je de historie van de stad bewondert. Ze bieden lunch- en dineropties, waaronder een 3-gangenmenu, tapas en meer dan 40 speciaalbieren. Bovendien kun je ook genieten van seizoensgebonden gerechten.

Of boek gezellig met je vriendengroep via het online reserveringssysteem. Kom langs bij Restaurant 't Oude Stadthuys in Gorinchem voor een voedzaam maaltje dat past bij elke smaak!

Restaurant voor elke vegetarische smaak

Restaurant 't Oude Stadthuys is een geweldige keuze als je op zoek bent naar vegetarische, plantaardige, vleesvrije en zuivelvrije maaltijden. Het restaurant is gelegen in het voormalige stadhuis van Gorinchem uit 1860 met historische details. Hier kun je in een rustige omgeving genieten van een drankje of maaltijd.

De lunchkaart biedt verschillende opties zoals uitsmijters, sandwiches en bordjes terwijl de dinermenu 3-gangenmaaltijden en tapasarrangementen bevat. 

Er zijn veel verschillende biersoorten beschikbaar voor degene die graag wat wil drinkent erbij. Dus als je op zoek bent naar eten dat vegetarisch, glutenvrij of zuivelvrij is dan ben je bij dit restaurant aan het juiste adres!

Nieuw: Onze Veganburger

Geniet van onze Veganburger, perfect voor wie een lekkere maaltijd zoekt zonder vlees! Onze veganburger is 100% plantaardig en diervriendelijk. Je geniet van een heerlijke burger met alle voordelen van een veganistisch dieet.

Al ons voedsel wordt duurzaam ingekocht en is verrijkt met gezonde ingrediënten. De veganburger bevat ook meerdere vitamines en mineralen, waaronder ijzer, calcium en vitamine B12. Het is ook rijk aan vezels, wat goed is voor uw darmgezondheid.

Wil je op een gezonde manier genieten van een heerlijke maaltijd? Bezoek dan Restaurant 't Oude Stadthuys in Gorinchem.

Direct online reserveren

<