Loading
  • Oude Stadthuys.jpg

Over ’t Oude Stadthuys

Eet- & Drinkerij ’t Oude Stadthuys is een sfeervol restaurant gevestigd in het gezellige centrum van Gorinchem. Gasten kunnen bij ons terecht om te genieten van de uitgebreide menu- en borrelkaart die aangeboden wordt.

Je kunt bij ons niet alleen binnen in het restaurant terecht, maar ook in één van onze verwarmde serres of als het weer het toelaat op één van onze ruime terrassen. Geniet van de gezelligheid op de Grote Markt, of van de rustige sfeer op de Groenmarkt.

Het restaurant is uitstekend te bereiken ondanks de centrale ligging in het centrum. Direct achter het restaurant bevindt zich ook nog een ruime parkeerplaats waar onze gasten hun auto kwijt kunnen.

Het restaurant

Het knusse restaurant beschikt over 40 zitplaatsen. Het restaurant is onlangs volledig gerenoveerd waardoor het beschikt over een vernieuwd en fris uiterlijk. Ondanks dat is de uitstekende sfeer wel bewaard gebleven.

Grenzend aan beide kanten van het gebouw zijn ook nog twee verwarmde serres te vinden. Ideaal voor als het weer het niet toelaat om op het terras plaats te nemen, maar je wel lekker buiten wil zitten. Tevens kunnen de daken in de zomer geopend worden als het weer het wél toelaat. Beide serres beschikken over 35 zitplaatsen.

In de zomer kun je ook plaatsnemen op één van de terrassen van ’t Oude Stadthuys. Het eerste terras is gevestigd op de Grote Markt en beschikt over ruim 80 zitplaatsen. Hier schijnt al vroeg in de ochtend de zon, waardoor je ’s ochtends al kunt genieten van een lekker kopje koffie in de zon.

Gedurende de dag draait de zon achter het gebouw, waardoor het andere terras juist in de zon komt te liggen. Hier kun je nog genieten van de zon totdat deze na 8 uur verdwijnt. Deze plaats is dus uitermate geschikt voor een lekkere borrel aan het einde van de middag of een diner bij ondergaande zon.