• Bar 3.jpg
Restaurant curve top

Feestlocatie

Ben je op zoek naar een feestlocatie in Gorinchem? 't Oude Stadthuys is geschikt als feestlocatie waardoor jij hier terecht kunt voor al jouw feesten en partijen. Van een uitgebreid diner tot aan een babyshower of een bruiloft; de opties zijn ruim! De diverse ruimtes brengen namelijk verschillende mogelijkheden met zich mee waardoor het geschikt is voor elk feestgezelschap.

Wij hebben niet enkel de beschikking over het restaurant binnen, maar ook over twee serres (waarvan één rookvrij) of één van de zalen van het museum. Zo is er altijd een passende ruimte naar wens, en bestaat ook de mogelijkheid voor een privéruimte voor jouw eigen gezelschap.

De mogelijkheden

Naast de keuze uit verschillende ruimtes, bestaat er ook nog een keuze uit verschillende arrangementen. De mogelijkheden zijn ruim. Staat jouw ideale feest of partij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken! 

Contact opnemen

A la Carte diner

De mogelijkheid bestaat om sfeervol te dineren met een gezelschap. Het is bij ons namelijk mogelijk om a la carte te dineren tot 40 personen. Hiervoor zijn verschillende opties zoals een aangepaste menukaart met een selectie van gerechten naar jouw keuze.

Tapasbuffet

Naast een a la carte diner is het ook mogelijk om met jouw gezelschap te genieten van een uitgebreid tapasbuffet. Ook hiervoor zijn weer verschillende mogelijkheden wat betreft gerechten. Er zijn namelijk verschillende menu’s beschikbaar met een selectie aan gerechten van de uitgebreide tapaskaart.

Het tapasbuffet is beschikbaar voor een gezelschap van maximaal 72 personen. Bij groepen vanaf 40 personen is het ook mogelijk dat het buffet plaatsvindt in de zaal van het museum.    

Recepties

Ook voor een receptie kun je terecht bij ’t Oude Stadthuys. Het restaurant biedt genoeg ruimte voor een gezelschap tot 200 personen. Mocht er meer behoefte zijn aan een besloten ruimte, kan er gevraagd worden naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Borrel

’t Oude Stadthuys is erg geschikt voor een borrel in zowel klein als groot gezelschap. Geniet van het uitgebreide aanbod aan frisdranken, speciaal bieren en heerlijke wijnen.

Voor een borrel in groot gezelschap bieden wij verschillende aantrekkelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan de verzorging van hapjes en de mogelijkheid om je gezelschap voor een vast bedrag te laten drinken.

Jouw feest of partij bij ’t Oude Stadthuys?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden om jouw feest of partij bij ’t Oude Stadthuys te vieren? Of wil je graag meer informatie? Vul dan het formulier in, neem contact met ons op of loop even binnen. Wij helpen je graag verder!  

Ik wil mijn feest bij 't Oude Stadthuys!