• Keuken 't Oude Stadthuys Gorinchem.jpg
Restaurant curve top

Onze keuken

Bij Eet & Drinkerij ’t Oude Stadthuys kun je genieten van een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. Geniet bij ons van een heerlijk kopje koffie gemaakt van vers gemalen bonen, een smaakvolle witte wijn of één van de ruim 40 speciaal bieren. Ook voor een smaakvolle lunch of diner ben je bij ons aan het juiste adres.

Other languages >>>>>>>>>>>>

Onze specialiteit: tapas

De specialiteit van ’t Oude Stadthuys is tapas. Geniet samen met je partner, vrienden, gezin of groter gezelschap van een gezellige avond onder het genot van de smaakvolle tapasgerechtjes. De uitgebreide tapaskaart bevat een samenstelling van zowel vegetarische- als vlees- en visgerechten welke onder andere afkomstig zijn uit landen rondom de Middellandse Zee. 

Wij bieden de mogelijkheid om tegen een vaste prijs van een onbezorgd tapas arrangement te genieten. Van zondag t/m donderdag voor €26,50 en op vrijdag, zaterdag en feestdagen voor €29,50.

Toch niet zo’n grote trek? Uiteraard zijn de gerechtjes ook los te verkrijgen. Je betaalt dan de weergegeven prijs per gerechtje.

3-gangen menu

Naast de tapas gerechten kun je bij ons ook genieten van een 3-gangen menu. Onze menukaart bestaat uit een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten met zowel vegetarische- als vlees en vis opties. Geniet bijvoorbeeld van een geroosterde tomatensoep, met een bavette en een dame blanche na! 

Lunch

Tijdens de lunch serveren wij een diversiteit aan gerechten; van een eenvoudige tosti tot een lekkere biefstuk of een heerlijke salade tot ambachtelijke kroketten. Voor ieder wat wils. 

Dieetwensen / allergieën 

Wanneer je allergisch bent voor één van de wettelijke allergenen kun je uiteraard ook bij ‘t Oude Stadthuys terecht. Verschillende gerechten zijn bijvoorbeeld al lactosevrij of glutenvrij, maar er is bij diverse gerechten ook een mogelijkheid om aanpassingen te doen. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden.