• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Vier Vaderdag bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys

Vaderdag 2022 komt alweer om de hoek kijken. Op zondag 19 juni is het de dag dat jij je vader in het zonnetje mag zetten. Vertel hem hoe blij je met hem bent, geef hem een cadeautje én ga wat leuks met hem doen! Wat dacht je van een bezoek aan Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys?

Over Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys

Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys ligt in het historische hart van Vestingstad Gorinchem. Ons restaurant is gevestigd in het voormalige stadhuis en bevindt zich tegenover de monumentale Wilhelminafontein die ter ere van de troonsbestijging van koningin Wilhelmina werd geplaatst in 1898.

Ons restaurant bestaat uit een ruime hoeveelheid zitplaatsen binnen, in twee serres én op twee terrassen. Hier kun je plaatsnemen voor een heerlijke lunch, tapas arrangement, 3-gangen menu of een uitgebreide borrel.

Lees meer over ‘t Oude Stadthuys

Verras jouw vader

Uiteraard kun je jouw vader verrassen met een cadeau, maar hoe leuk is het om samen iets te gaan doen? Hieronder lichten wij een aantal mogelijkheden bij ‘t Oude Stadthuys uit waarmee jij je vader kunt verrassen! 

Een diner voor 2

Wij beschikken over een uitgebreide dinerkaart met voor ieder wat wils. Op de kaart vind je zowel voor-, hoofd-, en nagerechten als ‘Wereldse Bites’. De Wereldse Bites kun je in de vorm van een onbezorgd arrangement bestellen zodat je gedurende de avond op je gemak kunt genieten van de gerechten. 

Lunch

Wil je liever overdag al iets doen met jouw vader? Overweeg dan om gezellig te komen lunchen. Met een voorspelde 21 graden is het heerlijk vertoeven op één van onze terrassen. Kies je voor het terras op de altijd gezellige Grote Markt of de gemoedelijke Groenmarkt? 

Bekijk onze menukaarten

Speciaal bieren proeven

Wist je dat wij meer dan 30 speciaalbieren aanbieden waarvan 7 bieren op de tap? De bieren variëren van wit bieren tot aan donkere bieren én ons eigen Stadthuys Blond. Deze ruime keuze is ideaal om een keer een nieuw biertje te proeven met je vader.

Een dinerbon

Lukt het jou niet om met Vaderdag langs te komen bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys? Niet getreurd! Bij ons kun je ook diverse dinerbonnen kopen zodat je je vader op een later moment nog mee kunt nemen naar ons restaurant!

Combineer een dagje uit naar Vestingstad Gorinchem met een bezoek aan Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys

Gorinchem is afgelopen jaar niet voor niet uitgeroepen tot de Allermooiste Vestingstad van Nederland. De historie is er nog duidelijk zichtbaar wat zorgt voor talloze prachtige bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Daarnaast vinden er ook geregeld activiteiten plaats voor jong en oud. 

Wil je zeker zijn van een tafeltje in ons restaurant?

Reserveer een tafel
 

<