• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Maaltijdsalades voor een gezonde maaltijd

Uit eten gaan in Gorinchem en kiezen voor een gezonde maaltijd kan af en toe nog weleens een uitdaging zijn. Overal staan wel lekkere frietjes, hamburgers en toetjes op de kaart waardoor het moeilijk is om de verleiding te weerstaan. Maar wanneer je graag een gezonde maaltijd wilt nuttigen, vind je op onze kaart ook heerlijke maaltijdsalades. 

Wat zijn maaltijdsalades?

Hoewel salades meestal als bijgerecht dienen bij een hoofdgerecht, staat een maaltijdsalade voor een volledige maaltijd. De salade bestaat uit veel groente en eventueel aangevuld met vlees of vis zoals kip, carpaccio, zalm en garnalen. Het is een voedzaam gerecht die zowel voor de lunch als het diner genuttigd kan worden.

Onze maaltijdsalades

Op zowel onze dinerkaart als onze lunchkaart vind je diverse maaltijdsalades. Deze salades vertegenwoordigen een volledige maaltijd en kun je zowel als lunch en als diner gerecht bestellen.

  • Carpaccio salade met truffel, parmezaan en pitten
  • Rode biet salade met geitenkaas, walnoot en appel
  • Zalm salade met kerrie, ui, tomaat en sesam

Alle salades worden geserveerd met brood. Wil je toch een beetje genieten van wat friet? Voor maar 2 euro extra krijg je een portie friet bij je salade!

Wil je toch geen volledige maaltijd die bestaat uit salade? Ook bij de Wereldse Bites hebben we een aantal smaakvolle salades die je kunt bestellen als aanvulling op een gerecht of tijdens ons avondvullende tapas arrangement.

Bekijk volledige dinerkaart

Reserveer een tafel

Wil je binnenkort één van onze salades komen proeven of kom je bijvoorbeeld langs voor ons avondvullende tapas arrangement? Zorg dan dat je zeker bent van een tafeltje in ons restaurant door een reservering te maken via onderstaande button. 

In de laatste stap kun je ook nog een voorkeur aangeven voor een tafel. Wil je bijvoorbeeld graag binnen zitten of zit je liever in één van de serres? Geef dit dan aan. Het is niet verplicht.

Reserveer direct
 

Zie ook:
Asperges eten in Gorinchem

Zeeuwse mosselen eten in Gorinchem 

<