• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Nieuwjaarsborrel bij ‘t Oude Stadthuys

Na een knallende oud & nieuw is het nieuwe jaar alweer even van start gegaan. De goede voornemens kunnen beginnen nadat je eerst nog even genoten hebt van een nieuwjaarsborrel bij ‘t Oude Stadthuys. En wat is dan leuker om dit in het centrum van de mooiste vestingstad van Nederland te organiseren? 

Nieuwjaarsborrel 2023

2023 is alweer 16 dagen oud maar dat mag je er niet van weerhouden om te genieten van een heerlijke nieuwjaarsborrel met bijvoorbeeld collega’s, familie, vrienden, buren of leden van een vereniging. Een nieuwjaarsborrel is de ideale gelegenheid om te evalueren op het afgelopen jaar, bij te kletsen en de plannen voor het komende jaar te bespreken. 

Doe dit onder het genot van een heerlijk drankje zoals één van onze speciaalbieren, een (huis)wijn of voor de goede voornemens een alcoholvrije versnapering. Op onze drankenkaart vind je ook nog een smaakvolle selectie aan borrelhapjes.

Bekijk drankenkaart

Feestlocatie Gorinchem

Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys is een gezellige feestlocatie in de binnenstad van Gorinchem. Ons restaurant is gevestigd aan zowel de Grote Markt als de Groenmarkt en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Wij beschikken over een sfeervol restaurant, twee aangrenzende serres en twee ruime terrassen met in totaal zitplaatsen voor meer dan 200 gasten. 

Je kunt onze locatie deels of in zijn geheel afhuren voor bijvoorbeeld de (verlate) nieuwjaarsborrel, een bruiloft of een verjaardag. Samen kijken we naar de mogelijkheden met betrekking tot de ruimte en kunnen we eventueel een speciaal arrangement of menu samenstellen waar je met jouw hele gezelschap van kunt genieten. 

Feestlocatie Gorinchem

Jouw nieuwjaarsborrel in de gezellige binnenstad van Gorinchem?

Dat kan! Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te mailen naar info@stadthuys.nl of door ons contactformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Uiteraard is het ook mogelijk om voor kleinere groepen een reservering te maken via onze reserveringspagina. Dit is mogelijk t/m 8 personen. Wil je met meer dan 8 personen komen zonder (een deel van) het restaurant af te huren? Bel dan even! 

Neem contact op
 

<