• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Fruitig en fris Paulaner Weißbier van de tap

Na lang wachten, kunnen wij onze bierliefhebbers eindelijk voorzien van een fruitig en fris Weizen biertje van de tap. En niet zomaar één! Het Paulaner Weißbier is een erg geliefd Weizen bier volgens klassiek Duits recept. Ideaal om te nuttigen op een zonnig terras. Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys is één van de grootste terrassen in Nederland waar je kunt genieten van dit bier!

Over brouwerij Paulaner

Brouwerij Paulaner is een Duitse bierbrouwerij die vernoemd is naar de monniken van de Orde der Miniemen, deze worden Paulaner genoemd. Hoewel de brouwerij deze naam pas in 1999 kreeg, bestaat het bedrijf al sinds 1634.

Het logo van de brouwerij past perfect bij de naam. Op het logo zie je namelijk Franciscus van Paola, stichter van de Orde der Miniemen. 

Paulaner Weißbier: fruitig en fris

Paulaner Weißbier is een heerlijk Weizen bier volgens klassiek Duits recept. Het bier is gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot en is vol van smaak met aroma’s van banaan, mango en ananas.

Het geelbruine biertje heeft een volle en frisse smaak en bevat onder andere tarwemout, gerstemout, gist en hop. Het eindresultaat? Een geliefde Weizen onder veel bierliefhebbers.

Paulaner Weißbier in het kort:

  • Volgens klassiek Duits recept
  • Fris en fruitig van smaak
  • Een prachtige gouden kleur met een stevige schuimkraag
  • Erg geliefd onder bierliefhebbers

Het is het perfecte biertje om te nuttigen tijdens een zonnige dag op het terras. En laten wij nou net over deze combinatie beschikken!

Sfeervolle terrassen op de Groenmarkt en de Grote Markt

Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys is één van de grootste terrassen die dit verfrissende Paulaner Weißbier aanbiedt. Wij beschikken over een ruim terras met ruim 80 zitplaatsen op de Grote Markt met een prachtig uitzicht op de Wilhelmina Fontein. Hier zit je tot een uur of 3 heerlijk in de zon.

Daarnaast beschikken wij ook nog over een terras op de Groenmarkt met ongeveer 35 zitplaatsen. Vanaf hier kijk je uit op de historische Grote Kerk van Gorinchem. Op dit terras kun je vanaf het einde van de middag tot het begin van de avond heerlijk genieten van de zon.

Wist je dat wij sinds kort nieuw terrasmeubilair hebben? Bekijk het hier!

Wanneer kom jij het Paulaner Weißbier proeven?

Onze vernieuwde terrassen staan klaar, het bier is aangesloten op de tap en de bitterballen zijn krokant aan het bakken. Kom je gezellig langs? Reserveren is niet verplicht, maar wel handig als je verzekerd wilt zijn van een tafeltje!

Reserveer hier
 

<