• Gorinchemmuseum.jpg
Restaurant curve top

Gratis naar het Gorcums Museum

 

Nederlanders zijn spaarzame mensen, die graag de wereld willen verkennen zonder onze portemonnees leeg te maken.

Er is nu de mogelijkheid te dineren bij restaurant 't Oude Stadhuys Gorinchem op een donderdag waarmee je gratis toegang te krijgt tot het aangrenzende Gorcums Museum.

Dit museum, bekend om zijn uitgebreide collectie kunst en artefacten, biedt een uitgebreide ervaring in de rijke geschiedenis van Gorinchem. Hier kun je je verwonderen over de schilderijen uit de Nederlandse Gouden Eeuw, de historische ontwikkeling van de stad verkennen en meer leren over het fascinerende culturele erfgoed van deze unieke Nederlandse stad.

Door te dineren bij 't Oude Stadhuys, trakteren je jezelf niet alleen op een heerlijke maaltijd, maar grijp je ook de kans om je kennis en waardering voor de Nederlandse kunst en geschiedenis te verrijken zonder extra kosten.

Het is een leuke ervaring die culinaire hoogstandjes combineert met culturele verkenning, waardoor je donderdagse diner veel leuker wordt.

 

Vaak krijgen we de vraag, 'Wat is het Gorcums Museum?'

Het Gorcums Museum is een museum gevestigd in Gorinchem (uiteraard). Het museum richt zich op de geschiedenis, kunst en cultuur van Gorinchem en de omliggende regio. Het biedt tentoonstellingen, educatieve programma's en evenementen om bezoekers te informeren en te inspireren.

Het is een schatkamer van de geschiedenis van Gorinchem, waar een uitgebreide collectie van duizenden objecten en kunstwerken te vinden is, waaronder indrukwekkende schilderijen, nostalgische advertenties en waardevolle artefacten.

Het is meer dan alleen een museum; het is een cultureel centrum, een bron van kennis en een plek om te ontspannen.

De museumwinkel, gelegen op de begane grond, biedt een selectie van items die gerelateerd zijn aan de huidige tentoonstellingen en de stad Gorinchem.

 

Direct reserveren?

<