• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Vier jouw verjaardag bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys

Ben je binnenkort jarig en weet je nog niet wat je met je verjaardag gaat doen? Zoek je nog een gezellige locatie waar jij je verjaardag kunt vieren met jouw vrienden en familie? Overweeg dan om jouw verjaardag te vieren bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys.  

Feestlocatie Gorinchem

Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys is jouw ideale feestlocatie in het hart van Gorinchem. Het heeft een centrale ligging op de Grote Markt én de Groenmarkt en deelt een prachtig historisch pand met het Gorcums museum. 

Wij beschikken over een restaurant met 40 zitplaatsen binnen, twee serres met elk 35 zitplaatsen, een groot terras aan de Grote Markt met ruim 80 zitplaatsen en een knus terras aan de Groenmarkt met 30-40 zitplaatsen. 

Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kun je ervoor kiezen om een ruimte af te huren voor jouw feest of partij. 

Lees meer over onze feestlocatie

De mogelijkheden

Een verjaardag kun je uitbundig vieren met een uitgebreide borrel, maar ook juist heel intiem met een klein gezelschap en een uitgebreid diner. Omdat iedereen met zijn verjaardag wat anders wenst, bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor jouw speciale dag.

Borrelen

Een wijntje, (speciaal)biertje of een smaakvolle gin tonic? Een verjaardag wordt gevierd met een borrel en uiteraard bijpassende hapjes. Als je ervoor kiest om gezellig te gaan borrelen kunnen wij een aantal tafels of eventueel een gehele ruimte voor je reserveren. Je hebt dan geen last van andere gasten zodat je echt met jouw eigen gezelschap kunt genieten.

Uiteraard is het ook mogelijk om alcoholvrije drankjes te bestellen. 

Tapas eten

Een verjaardag kan ook gevierd worden door uitgebreid te tafelen met een klein of groot gezelschap onder het genot van smaakvolle tapasgerechtjes. Wij bieden tapas arrangementen aan voor één vaste prijs en zorgen er daarmee voor dat je de gehele avond bent voorzien van heerlijke gerechten.

Houd er rekening mee dat er voor gezelschappen vanaf 7 personen een chef's keuze menu wordt geserveerd met een selectie van onze favoriete tapas gerechten.

Koffie met gebak

Vanzelfsprekend kan een gebakje niet ontbreken op een verjaardag. Het is daarom ook mogelijk om met jouw gezelschap een kopje koffie te komen eten en een stukje taart erbij te eten. Kom je met 15-30 personen? Dan kunnen wij hier eventueel de (halve) serre voor reserveren.

Wil je zeker zijn van een plekje? Maak dan een reservering!

Tot en met 8 personen is het mogelijk om via onze website een reservering te maken. In het veld ‘bericht voor het restaurant’ kun je eventueel aanvullende wensen invullen. Ben je van plan om met meer dan 8 personen langs te komen? Zorg dan dat je ruim van te voren contact met ons opneemt via de mail of bel ons!
 

Maak een reservering   Neem contact op

<