• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Vier Pasen bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys

Waar de één nog aan het werk is, kan de ander al genieten van het lange paasweekend. Ook dit jaar is er weer genoeg gezelligheid te vinden in de stad met leuke DJ’s in verschillende kroegen, een foodtruckfestival en een vestingwandeling. Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys is geopend voor een heerlijke borrel, lunch of diner. 

Activiteiten tijdens Pasen in de binnenstad van Gorinchem

Ieder jaar is er met Pasen genoeg te beleven in de binnenstad van Gorinchem. Hoewel de paasmarkt sinds de laatste jaren ontbreekt, is er nog genoeg vertier en vermaak op verschillende plaatsen in de stad. Zo openen kroegen zoals ieder jaar speciaal op Tweede Paasdag voor een gezellige borrel met leuke muziek. Daarnaast kun je bijvoorbeeld naar het foodtruckfestival bij Buiten de Waterpoort of maak je een vestingwandeling over de Gorinchemse stadswallen. 

Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys ligt aan de Grote Markt en Groenmarkt 

Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys heeft een centrale ligging in het gezellige stadscentrum van Gorinchem. Er zijn genoeg historische kenmerken van de Mooiste Vestingstad terug te zien in en rondom ons pand. Wij zijn namelijk gevestigd in het vroegere stadhuis en delen dit prachtige pand met het Gorcums Museum. 

Wij beschikken over een verwarmde serre en een terras aan zowel de Grote Markt als de Groenmarkt. Met de prachtige voorspelde temperaturen van dit weekend mag een hapje of een drankje op het (overdekte) terras natuurlijk niet ontbreken!

Lunchen in het centrum van Gorinchem

Tussen 11:00 en 16:00 kun je bij ons terecht voor een heerlijke lunch. Op onze lunchkaart vind je belegde broodjes, salades, plates, soepen, uitsmijters, omelet en tosti’s. Er is dus genoeg keuze en er zit iets bij voor iedereen! Uiteraard is het mogelijk om de lunch uit te breiden met wat frietjes of één van onze borrelhapjes.

Bekijk de lunchkaart

Borrelen op ons zonnige terras

Bij een warm of koud borrelhapje hoort uiteraard ook een lekker drankje! Wij hebben een uitgebreide drankenkaart met vele varianten fris, wijn en zelfs meer dan 30 soorten speciaal bieren! Door het jaar heen hebben we ook verschillende bieren op de tap, vraag één van onze bedieningsmedewerkers zeker even welke bieren er op dit moment zijn.

Tafel reserveren?

Reserveer hier
 

<