• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Vacature Zelfstandig Werkend Kok Gorinchem

Ben jij een getalenteerde kok met een passie voor het creëren van heerlijke maaltijden? Zo ja, dan ligt er een spannende kans op jou te wachten in Gorinchem.

Dit charmante restaurant, gevestigd in het voormalige stadhuisgebouw uit 1860, is op zoek naar een zelfstandige en bekwame kok om hun team te versterken.

Als zelfstandig kok heb je bij ons de vrijheid om mondwaterende gerechten te creëren die jouw culinaire vaardigheden laten zien.

Het restaurant biedt diverse opties aan haar klanten, waaronder vegetarische en gezonde opties.

Bovendien, met diverse terrassen in het stadscentrum van Gorinchem, krijg je de kans om jouw creativiteit en jouw vermogen om efficiënt onder druk te werken te laten zien.

Met flexibele werkomstandigheden en interessante groeimogelijkheden binnen het bedrijf, kan deze positie precies zijn wat je zoekt.

Zelfstandig werkend kok

Dit restaurant in Gorinchem is momenteel op zoek naar een 'zelfstandig werkend kok' om zich bij hun team aan te sluiten. Als zelfvoorzienende kok ben je verantwoordelijk voor het beheren van de keuken tijdens je dienst. Dit omvat het bereiden van gerechten, het beheren van de voorraad en het bestellen van benodigdheden indien nodig.

Je werkt met verse ingrediënten om heerlijke maaltijden te bereiden die voldoen aan de normen van 't Oude Stadthuys. Naast kooktaken ga je ook andere keukenmedewerkers zoals voorbereidingskoks en afwassers begeleiden.

Je vermogen om meerdere taken tegelijk uit te voeren en taken te prioriteren, zal essentieel zijn om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens je diensten. Als je gepassioneerd bent over eten en geniet van werken in een snel tempo waar creativiteit wordt aangemoedigd, dan is deze positie misschien perfect voor jou!

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Je kunt genieten van de voordelen van flexibele arbeidsvoorwaarden, waardoor je je werk en persoonlijk leven in balans kunt houden terwijl je nog steeds werkt in dit charmante restaurant gelegen in een historisch gebouw op de Grote Markt in Gorinchem.

Of je liever parttime of fulltime werkt, dit is allemaal bespreekbaar.

Door lid te worden van het team als zelfstandig werkende kok, kun je profiteren van aanvullende voordelen zoals betaalde vakantiedagen, ziekteverlof en ziektekostenverzekering.

Als je op zoek bent naar een baan die een uitstekend loon en goede arbeidsvoorwaarden biedt zonder afbreuk te doen aan de balans tussen werk en privé, dan is dit restaurant de perfecte match voor jou!

Interessante mogelijkheden om door te groeien.

Kom werken in een charmant restaurant gelegen in een historisch gebouw aan de Grote Markt in Gorinchem, waar je interessante doorgroeimogelijkheden hebt en je carriëre als chef verder kunt ontwikkelen.

Met het gevarieerde menu van het restaurant, inclusief lunch, diner, tapas en meer dan 40 speciaalbieren, zijn er eindeloze mogelijkheden om te experimenteren met verschillende smaken en gerechten.

Dus als je op zoek bent naar spannende doorgroeimogelijkheden die je in staat stellen om je carrière als kok verder te ontwikkelen terwijl je werkt in een ondersteunende omgeving die innovatie en creativiteit waardeert, dan zou dit restaurant wel eens precies kunnen zijn waar je naar op zoek bent!

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar joris@stadthuys.nl met de functie waarvoor je wilt solliciteren, jouw gegevens en motivatie. 

<