• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Wij doen mee aan Food La Route!

16 en 17 november is het zo ver! Dan zijn wij één van de 4 deelnemende restaurants van de allereerste editie van Food La Route in Gorinchem. Dit evenement staat voor een heerlijk avondje uit met familie, vrienden of collega’s om te genieten van een smaakvol 4-gangendiner. Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen!

Food La Route in Gorinchem

Op 16 en 17 november vindt Food La Route voor het eerst plaats in Gorinchem! Samen met De Gasterij, Grand Café ‘t Gelagh en Twine doen wij mee aan deze bijzondere route door de binnenstad van Gorinchem. Bij elk restaurant krijg je één van de 4 gerechten van het 4-gangenmenu met een bijpassend drankje. 

Wat houdt het arrangement in?

Na het aanmelden voor Food La Route Gorinchem ontvang je een mail waarin je kunt zien wanneer je jouw route ontvangt. Uiteraard is het ook mogelijk om door te geven wat je niet lust en of je eventuele allergieën hebt. 

Op 16 of 17 november begint de avond om 18:30 bij het eerste restaurant van jouw route. Hier wordt je door de chef-kok verrast met een smaakvol voorgerecht en een bijpassende wijn. Hierna wandel je door de straten van de binnenstad van Gorinchem naar het volgende restaurant. 

Het arrangement bestaat uit een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht, 3 bijpassende wijnen en een koffie of thee bij het nagerecht. De kosten voor deze onvergetelijke avond zijn €69,90 per persoon.

Over Food La Route

Food La Route is een terugkerend evenement en vindt meerdere keren per jaar plaats in verschillende steden door heel Nederland. Het evenement is ontstaan in Nootdorp en na een aantal succesvolle edities ook uitgebreid door het land. 

In elke stad worden 4 restaurants geselecteerd zodat je in elk restaurant een gang van het 4-gangen diner kunt nuttigen. Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven! 

Aanmelden voor Food La Route in Gorinchem

Ben je benieuwd naar deze bijzondere avond en wil je je graag aanmelden voor de eerste editie van Food La Route in Gorinchem? Wees er dan snel bij! De aanmeldingen gaan snel en er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Meld je aan
 

Nieuwsoverzicht

Zeeuwse mosselen eten in Gorinchem (met wijnaanbieding)!Vacature Zelfstandig Werkend Kok in GorinchemVegetarisch Uit Eten In GorinchemHet terrasweer komt eraan in Gorinchem!Vier Pasen bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude StadthuysWitte asperges eten in GorinchemMaaltijdsalades voor een gezonde maaltijdValentijnsdag: Wereldse Bites in hartje GorinchemNieuwjaarsborrel bij ‘t Oude StadthuysAangepaste openingstijden tijdens de feestdagenNieuwe dinerkaart: nieuwe vega opties en tal van Wereldse BitesWij doen mee aan Food La Route!Vier jouw verjaardag bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude StadthuysFruitig en fris Paulaner Weißbier van de tapNieuw! Frozen Cocktails van 24 ICEVier Vaderdag bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys10 redenen waarom jij bij het Oude Stadthuys zou moeten werken!Nieuw terrasmeubilair op onze terrassenTop 5 tapasgerechtjes bij 't Oude StadthuysShotjes: Happy Hour bij ‘t Oude StadthuysStel je eigen borrelpakket voor thuis samenKerstmenu 2021Wijnmaand oktober: 3x rode wijn met bijpassende gerechtenSamenwerking met Theater PeeriscoopLimonTino: één van de beste Limoncello’s ter wereldBier proeven: Proef één van onze ruim 30 (speciaal)bierenKerstboom kopen? Maak jouw kerst compleet!Haal het restaurant gevoel in huisBorrelen in GorinchemTips voor een dagje uit in GorinchemLunchen in GorinchemTapas eten in de binnenstad van GorinchemVerras jouw moeder met een heerlijk dinerEen kijkje in onze nieuwe keukenNieuwe website’t Oude Stadthuys is verbouwd!Timelapse opbouw van de bar
<