• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Wij doen mee aan Food La Route!

16 en 17 november is het zo ver! Dan zijn wij één van de 4 deelnemende restaurants van de allereerste editie van Food La Route in Gorinchem. Dit evenement staat voor een heerlijk avondje uit met familie, vrienden of collega’s om te genieten van een smaakvol 4-gangendiner. Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen!

Food La Route in Gorinchem

Op 16 en 17 november vindt Food La Route voor het eerst plaats in Gorinchem! Samen met De Gasterij, Grand Café ‘t Gelagh en Twine doen wij mee aan deze bijzondere route door de binnenstad van Gorinchem. Bij elk restaurant krijg je één van de 4 gerechten van het 4-gangenmenu met een bijpassend drankje. 

Wat houdt het arrangement in?

Na het aanmelden voor Food La Route Gorinchem ontvang je een mail waarin je kunt zien wanneer je jouw route ontvangt. Uiteraard is het ook mogelijk om door te geven wat je niet lust en of je eventuele allergieën hebt. 

Op 16 of 17 november begint de avond om 18:30 bij het eerste restaurant van jouw route. Hier wordt je door de chef-kok verrast met een smaakvol voorgerecht en een bijpassende wijn. Hierna wandel je door de straten van de binnenstad van Gorinchem naar het volgende restaurant. 

Het arrangement bestaat uit een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht, 3 bijpassende wijnen en een koffie of thee bij het nagerecht. De kosten voor deze onvergetelijke avond zijn €69,90 per persoon.

Over Food La Route

Food La Route is een terugkerend evenement en vindt meerdere keren per jaar plaats in verschillende steden door heel Nederland. Het evenement is ontstaan in Nootdorp en na een aantal succesvolle edities ook uitgebreid door het land. 

In elke stad worden 4 restaurants geselecteerd zodat je in elk restaurant een gang van het 4-gangen diner kunt nuttigen. Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven! 

Aanmelden voor Food La Route in Gorinchem

Ben je benieuwd naar deze bijzondere avond en wil je je graag aanmelden voor de eerste editie van Food La Route in Gorinchem? Wees er dan snel bij! De aanmeldingen gaan snel en er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Meld je aan
 

<