• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

10x redenen waarom jij bij het Oude Stadthuys zou moeten werken!

Ben jij nog op zoek naar een leuke baan en lijkt het je wat om in de horeca te werken? Kom dan gezellig werken bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys. Wij bevinden ons niet alleen op een A-locatie in Gorinchem maar hebben jou als toekomstige werknemer ook genoeg te bieden! Lees hieronder 10 redenen waarom jij bij het Oude Stadthuys zou moeten komen werken. 

Onze actuele vacatures

Door toenemende drukte hebben we op dit moment meerdere vacatures openstaan om ons team weer compleet te maken. Voor de functies zijn we zowel op zoek naar parttime en fulltime werknemers die minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar zijn.

De openstaande vacatures:

  • Bedieningsmedewerkers
  • Zelfstandig werkend kok 
  • Afwassers

Ga naar onze vacaturepagina

 

Sfeer oude stadthuys

De 10 redenen waarom jij bij het Oude Stadthuys zou moeten werken

1. Gevestigd in de mooiste vestingstad van Nederland
Afgelopen jaar is Gorinchem door de ANWB uitgeroepen tot de Allermooiste vestingstad van Nederland en dat is niet voor niets! De historische kenmerken van de vestingstad zijn nog prachtig bewaard gebleven en echt onderdeel van het nu. 

Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys is midden in het historische centrum gevestigd in het voormalige stadhuis van Gorinchem. Dit pand wordt gedeeld met het Gorcums museum waar je terecht kunt voor verhalen uit het verleden. Ons restaurant is de perfecte uitvalsbasis tijdens een dagje uit in Gorinchem.                                                                     

2. Goed salaris
De horeca heeft nog weleens het imago van heel hard werken voor een laag salaris. Dit is bij ons niet het geval! Uiteraard moet er ook hard gewerkt worden maar hier staat wel wat tegenover. Wij zorgen graag voor ons personeel in de vorm van een goed salaris met aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Want tevreden personeel betekent tevreden gasten!

3. Een gezellig, informeel team
Als je bij het Oude Stadthuys komt werken, weet je dat je warm onthaald wordt in een gezellig team. De lijnen zijn kort en er is veel contact tussen de bediening en het keukenpersoneel. 

Het team bestaat uit een combinatie van vast personeel en parttime krachten die het team ondersteunen in de avonden en weekenden. Dit zorgt voor een gezellige mix van leeftijden.
 
4. Gratis maaltijden tijdens werktijd
Tijdens werktijd kun je rekenen op gratis maaltijden dus je hoeft niets zelf mee te nemen of te betalen. Na de piek van de lunch wordt er gezorgd voor lunch voor het personeel en vóór de start van het diner krijgt het personeel om de beurt een avondmaaltijd. 

5. Meedelen in de fooi
Iedere werknemer deelt mee in de ontvangen fooi wat zorgt voor een leuk extraatje bovenop het salaris. Dit betekent dat de fooi wordt verdeeld over zowel het personeel in de bediening, als in de afwas en de keuken. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met het aantal gewerkte uren. 

6. Minimaal 1x per jaar een personeelsuitje
Minimaal 1x per jaar gaan we er met het gehele team even tussenuit. Eerder zijn we al met z’n allen naar de Efteling en Preston Palace geweest, maar de Horeca Monday in de kroeg slaan we ook niet vaak over. 

Ben jij er volgend personeelsuitje bij?

Solliciteer nu!

Sfeer Oude Stadthuys

 

7. Doorgroeimogelijkheden
Wij vinden het belangrijk dat personeel zich op zijn plek voelt en ook de mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen. Als bedieningsmedewerker zou je bijvoorbeeld door kunnen groeien naar leidinggevende, als zelfstandig werkend kok naar sous-chef en als afwasser zou je kunnen helpen aan de koude kant. Door toenemende drukte komen er geregeld functies vrij, waardoor dit mogelijk wordt. 

8. Mogelijkheid voor vast tijden en dagen
Wil je het werk combineren met school of een gezin? Dan denken wij graag met jou mee om dit mogelijk te maken. Tot op zekere hoogte is het namelijk mogelijk om vaste tijden en dagen te werken.

9. Korting op sluitdrankjes
Na een dag hard werken, is er niets lekkerders dan met een heerlijk drankje plaats te nemen aan de bar of op het terras. Je hoeft niet bang te zijn dat je direct je salaris er doorheen werkt, want als werknemer krijg je een flinke korting op drankjes na werktijd. 

10. En nog veel meer!
Uiteraard zijn er nog veel meer redenen om bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys te komen werken, maar dan kunnen we nog wel even doorgaan! We hopen dat je met deze 10 redenen over de streep bent om ons een berichtje te sturen voor één van de openstaande vacatures. 

Wil je meer informatie over de vacatures?

Op dit moment hebben wij meerdere vacatures openstaan voor de bediening, afwas en keuken. Ben je benieuwd of één van deze functies bij jou past? Stuur ons een mailtje of loop gezellig binnen en wij vertellen je graag meer over de posities!

Stuur ons een mail

<