• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Valentijnsdag: Wereldse Bites in hartje Gorinchem

14 februari is het zo ver: Valentijnsdag 2023. Op deze dag zet je jouw geliefde even in het zonnetje omdat je wilt laten weten hoe blij je met hem of haar bent! Dit kan met een lief kaartje, chocolaatjes of met een heerlijk etentje bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys.

Valentijnsdag 2023

Op 14 februari is de dag van de liefde, ook wel Valentijnsdag. De oorsprong van deze dag gaat al ver terug want het was nog maar 496 toen 14 februari door Paus Gelasius I werd uitgeroepen tot de dag van de Heilige Valentijn. Waar voorheen enkel anonieme geliefden elkaar in de watten legden met extra aandacht en cadeautjes, werd het sinds de jaren 90 ook gebruikelijk om jouw geliefde te verwennen.

14 februari 2023 Valentijnsdag valt op een dinsdag. 

Tapas Arrangement Wereldse Bites bij ‘t Oude Stadthuys

Bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys kun je dagelijks genieten van smaakvolle Wereldse Bites. Onze Wereldse Bites zijn smaakvolle tapas gerechtjes bestaande uit zowel vlees-, vis- en vegetarische gerechtjes. 

Met het ‘onbezorgd tapas’ arrangement kun je de gehele avond voor een vast bedrag tapashapjes bestellen. Van zondag t/m donderdag kost dit €26,50 en op vrijdag, zaterdag en iedere feestdag ben je €29,50 kwijt. Uiteraard is het ook mogelijk om losse gerechtjes te bestellen.

Wereldse Bites


Bij ‘t Oude Stadthuys kun je dagelijks tussen 10:00 en 22:00 terecht voor een vers kopje koffie, een snelle lunch of een uitgebreid diner met de keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten of een uitgebreid Tapas arrangement genaamd Wereldse Bites.

Bekijk menukaarten

Verras jouw Valentijn met een heerlijk diner

Heb je nog geen Valentijnscadeau en wil je jouw geliefde graag blij maken met een gezellig etentje voor twee bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys? Reserveer dan snel jouw tafel. Via onderstaande button kun je een reservering maken en zorgen wij dat we een tafeltje voor je vrij houden!

Reserveer direct
 

<