• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Het terrasweer komt eraan in Gorinchem!

Het is bijna zover: het terrasweer komt eraan! De lente is hier, en dat betekent dat het tijd is om naar buiten te gaan om te genieten van de zon. Het Oude Stadthuys heeft drie terrassen, aan de voorkant één groot buitenterras  en één overdekt terras voor en achter één overdekt terras waar ook nog een aantal extra tafels net buiten de serre staan.

Eet- Drinkerij t Oude Stadthuys in Gorinchem is de perfecte plek om de lente te vieren. Met een uitgebreid menu met lunch, diner, tapas, 3-gangen menu, vegetarische en vleesgerechten en meer dan 40 speciaalbieren, is er voor ieder wat wils.

Lente- en zomeravonden worden gevuld met gezellige gesprekken, muziek, lachende gezichten en heerlijk borrelen of een maaltijd. Het terrasweer maakt het mogelijk om te genieten van het uitzicht en de sfeer van Gorinchem op te snuiven.

Niet alleen kun je genieten van een verscheidenheid aan tapasgerechten voor het diner, maar ook van een uitgebreide keuze aan borden voor de lunch bij dit Gorinchemse restaurant

Kom de zomerzon genieten op het gezelligste en mooist terras van Gorinchem; je zult niet teleurgesteld worden in het heerlijke terrasweer!

Het historische gebouw dateert uit 1860 en de originele details zijn goed bewaard gebleven. De sfeer is ontspannen en charmant, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen.

 

<