• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Nieuwe dinerkaart: nieuwe vega opties en smaakvolle Wereldse Bites

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe dinerkaart met passende gerechten! Daarom hebben wij onze dinerkaart flink op de schop genomen waardoor onze gasten kunnen genieten van een heleboel nieuwe en smaakvolle gerechten. Wat dacht je van een lekkere Surf en turf of de veggie and chips?

Nieuwe voor en hoofdgerechten: de vis- en vega liefhebbers kunnen hun hart ophalen

Allereerst hebben wij een hele hoop nieuwe voor- en hoofdgerechten aan onze dinerkaart toegevoegd. Op de kaart vind je veel nieuwe vis en vega gerechten zoals een zalmrol met kappertjes, kwark en dille, risotto in een vegetarische variant óf met zeebaars en tonijn met wasabi en furikaki kruiden. Daarnaast hebben we ook de altijd lekkere fish and chips toegevoegd in de klassieke vorm én een vegetarische versie: veggie and chips. 

Uiteraard zijn de klassiekers bewaard gebleven. Denk hierbij aan de kogelbiefstuk, Stadthuys burger en spareribs. 

Ook de nagerechten zijn volledig vernieuwd

Ook de toetjes liefhebbers moeten zeker even een kijkje nemen op onze nieuwe dinerkaart. We hebben namelijk 3 nieuwe nagerechten toegevoegd en onze klassieke crème brûlée met grand marnier en sinaasappel is bewaard gebleven. 

We kunnen wel alvast verklappen dat er een heerlijke speculaas cheesecake met roomijs op de kaart staat, perfect voor de aankomende winterperiode! 

Ben je benieuwd naar alle nieuwe voor-, hoofd- en nagerechten? Bekijk dan snel onze nieuwe dinerkaart.

Nieuwe dinerkaart

Nieuw bij de Wereldse bites

En ook de rechterkant van de menukaart, vol met Wereldse bites, is flink vernieuwd. Er zijn vooral een behoorlijk aantal aardappel/pasta gerechten en vegetarische gerechten op de kaart gekomen. Wat dacht je van een lekkere Marokkaanse couscous of een rösti met knoflook en peterselie? 

Hoewel de tapasgerechtjes flink op de schop zijn gegaan, blijven de prijzen voor onbezorgd wereldse bites én de prijzen met gerecht gelijk.

Reserveer een tafel bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys

Kom je binnenkort een keer langs om de gerechten van de nieuwe kaart te proeven? Zorg dan dat je op tijd een tafel reserveert zodat je zeker bent van een tafeltje naar jouw wens! Je kunt eenvoudig een tafel reserveren via onderstaand reserveringsformulier.

Reserveer een tafel
 

<