• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Nieuw terrasmeubilair op onze terrassen

Droom jij ook al van die heerlijke warme zomeravonden op het terras? Deze avonden worden bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys nóg comfortabeler met ons nieuwe terrasmeubilair! Ons volledige terras is vernieuwd met nieuwe tafels, stoelen en parasols zodat het jou aan niets zal ontbreken.

Sfeervolle terrassen in het hart van Gorinchem

Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys is gevestigd in het hart van het historische centrum van Gorinchem. Afgelopen jaar is Gorinchem uitgeroepen tot mooiste vestingstad van Nederland en daar hoort zeker ook ons historische pand bij! Ons restaurant is gevestigd in het vroegere stadhuis van Gorinchem en wij delen dit gebouw met het Gorcums museum. Aan historie ontbreekt het dus niet.

Het pand bevindt zich op een unieke locatie met aan de ene kant een ruim terras op de Grote Markt met prachtig uitzicht op de Wilhelminafontein en aan de andere kant een knus terras op de Groenmarkt met uitzicht op de Grote Kerk. 

Lees meer over ‘t Oude Stadthuys

Onze nieuwe zitplekken: comfortabel en stijlvol

Nieuwe tafels, stoelen én parasols met lampjes: wij zijn helemaal klaar voor het terrasseizoen! Vanaf deze week kunnen jullie plaatsnemen op onze comfortabele stoelen voor een heerlijke lunch, smaakvol diner of een uitgebreide borrel.

Wij hebben beide terrassen in een nieuw jasje gestoken! Zowel het terras op de Groenmarkt als het terras op de Grote Markt beschikt over het nieuwe meubilair zodat je zowel aan het begin van de dag (op de Grote Markt) als aan het einde van de middag (op de Groenmarkt) lekker in de zon kunt zitten. 

Ook in de schaduw is het heerlijk vertoeven

Is het toch een beetje te warm in de zon? Dan kun je plaatsnemen onder onze nieuwe parasols. Op het terras aan de Grote Markt vind je nu meer parasols zodat we meer gasten kunnen bedienen in de schaduw.

Daarnaast zijn er lampjes bevestigd in de parasols! Dit geeft ‘s avonds een sfeervolle verlichting zonder dat het te licht of te donker is. Ideaal voor een warme zomeravond op het terras. 
 

Nieuw terras meubilair

Reserveer een tafel op ons vernieuwde terras

Wil je zeker zijn van een tafeltje op ons vernieuwde terras? Via ons reserveringssysteem kun je ook een tafeltje reserveren op het terras. Je kunt zelf kiezen of je plaatsneemt op ons terras aan de Groenmarkt of de Grote Markt. 

Reserveer een tafel

<