• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Borrelen in Gorinchem

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een lunch of tapasarrangement, maar ook voor een uitgebreide borrel. Wel zo gezellig nu de maatregelen er voor zorgen dat de mogelijkheden beperkt zijn. Wij beschikken over een ruime keuze op het gebied van dranken en borrelhapjes.

Speciaalbier

Eet- en Drinkerij ’t Oude Stadthuys staat niet enkel bekend om het heerlijke tapasarrangement maar ook om de ruime keuze speciaalbieren. Zo beschikken we over wit bier, blond bier, tripels, bruin bier en verschillende IPA’s. De keuze is ruim! Ben je benieuwd naar de biersoorten?

Bekijk drankenkaart

Borrelen in Gorinchem

Bieren op de tap

Naast de vele soorten speciaal bier op de fles, beschikken wij ook over 7 soorten bier op de tap. Het aantal taps hebben wij met de verbouwing namelijk kunnen uitbreiden van 4 naar 8 taps. Op de taps vind je onder andere de Heineken pils, ons eigen Stadthuys Blond bier en een Texels Springtij.

Wanneer kom jij een biertje van de tap proeven?

Plan je bezoek

Borrelkaart

Je kunt een drankje combineren met één van onze borrelhapjes! Niet zoveel trek? Dat is geen probleem. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een portie olijven of een plankje brood.

Grote trek, of in een groter gezelschap (nu maximaal 4 uiteraard)? Kies dan eens voor een tapasplateau of een plateau grande. De tapasplateau bestaat uit een selectie aan gerechtjes van onze tapaskaart, die je prima kunt delen voor bij de borrel. Op de plateau grande vind je een combinatie van verschillende warme hapjes, kazen, gerookte zalm en een plankje brood.

Koffie met gebak

Naast uitgebreid borrelen, kun je bij ons ook terecht voor een kopje koffie met gebak. Wist je dat je bij ons niet enkel terecht kunt voor een standaard kopje koffie, maar bijvoorbeeld ook voor een Latte Macchiatto met karamel smaak?

Het kopje koffie kun je combineren met een vers stuk taart. Ons gebak is namelijk afkomstig van Bakkerij de Groot en van het lokale Sweet ima.

Borrelen bij Eet- en Drinkerij ’t Oude Stadthuys?

Ondanks de strengere maatregelen mogen wij nog open voor 30 personen. Doordat wij naast onze plaatsen binnen ook nog beschikken over 2 serres bieden wij de mogelijkheid om voldoende afstand te houden van de overige gasten.

Om verzekerd te zijn van een tafel is het verstandig om te reserveren!

Reserveer een tafel

<