• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Speciaalbier: proef één van onze ruim 30 bieren

Ben je een fervente bierdrinker en proef je het liefst (met mate) zoveel mogelijk verschillende bieren? Breng dan eens een bezoek aan Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys. Met een assortiment van meer dan 30 bieren is de keuze ruim én kun jij misschien weer een keer iets nieuws proberen. 

Bier proeven op het terras

In goed gezelschap is het heerlijk om een middagje op het terras te vertoeven of 's middags borrelen in Gorinchem. Houd je van drukte en gezelligheid? Op ons terras aan de Grote Markt is genoeg reuring door de omliggende terrassen en de Wilhelminafontein. 

Als je meer de rust wilt opzoeken om rustig van je biertje te genieten, kun je plaatsnemen op het terras aan de Groenmarkt. Deze is tegenover de Grote Kerk gelegen.   

Mocht het weer het niet toelaten, kun je uiteraard plaatsnemen in één van onze overdekte serres of binnen in het restaurant. 

Maak de proeverij compleet met borrelhapjes

Uiteraard beschikt onze menukaart over een ruim assortiment aan borrelhapjes voor de hongerige maag. Geniet bijvoorbeeld van Hollandse bitterballen, kaasstengels of breekbrood met smeersels. Je kunt ook voor de luxere hapjes gaan door te kiezen voor één van de varianten van de plateau grande. 

Bekijk onze borrelhapjes

Ons assortiment speciaalbieren

Ons uitgebreide assortiment speciaalbieren is uniek in de binnenstad van Gorinchem. Bij geen enkel restaurant kun je terecht voor zo’n ruime keus. Het assortiment bevat voor ieder wat wils: van een fris witbiertje tot aan verschillende blond bieren en smaakvolle dubbels. 

Heb je één van deze unieke bieren wel eens geproefd?

  • Broeder Jacob Dubbel Port
  • St. Feuillien Grand Cru
  • Vuur & Vlam
  • Troubadour Imperial Stout
  • Brand IPA
  • Bokbier in het bokbierseizoen
Speciaal bieren

Tapbieren

Wij hebben maarliefst 7 bieren op de tap waaronder de reguliere Heineken pilsener, ons eigen Stadthuys Blond, Texels Springtij en een Affligem Tripel. 

Ook ruime keuze uit alcoholvrij bier

Ben je de bob of drink je (tijdelijk) geen alcohol? Niet getreurd! Wij beschikken ook over alcoholvrije bieren. 

Bekijk hier onze volledige drankenkaart

Combineer het met een dagje uit

De binnenstad van Gorinchem is de ideale uitvalsbasis in de zomermaanden: het barst van de historie en cultuur en er zijn genoeg gezellige restaurantjes te vinden. Ben je een dagje op stap met je vrienden, broer/zus of partner? Neem dan zeker even een rustpauze op ons terras!
 

<