• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

’t Oude Stadthuys is volledig verbouwd!

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het verbouwen van het restaurant. Het gehele interieur, inclusief bar én keuken zijn vernieuwd!

Het nieuwe interieur brengt een volledig nieuwe uitstraling met zich mee door de gemoderniseerde inrichting. Hoewel het interieur is veranderd, is de gezellige en knusse sfeer wel bewaard gebleven.
Naast het nieuwe interieur is de nieuwe bar ook zeker een blikvanger. De bar is prominent aanwezig aan de rechterkant van de zaak en is een stuk groter dan voorheen. Zo is er voor het personeel voldoende ruimte om alle drankjes voor de gasten te serveren. Benieuwd hoe de bar is opgebouwd? Bekijk dit hier. 

Een nieuwe keuken kon ook zeker niet ontbreken bij de verbouwing van het restaurant. De keuken is 2x zo groot als voorheen waardoor de chefkoks over voldoende ruimte beschikken om de gerechten smaakvol en snel te bereiden. Naast extra ruimte is de keuken volledig uitgerust met nieuwe apparatuur. 

Neem een kijkje in onze nieuwe keuken

Dus wanneer kom jij een kijkje nemen bij het vernieuwde Oude Stadthuys? Uiteraard staat het vertrouwde personeel graag voor jullie klaar! 

Reserveer jouw tafel

<