• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Lunchen in de binnenstad van Gorinchem

In de zomer is er genoeg te beleven in de binnenstad van Gorinchem. Er is veel bedrijvigheid, kleine evenementjes, en vooral veel gezelligheid op de terrassen. Je vindt hier veel toeristen, maar ook locals; de Grote Markt is een bekend begrip in de omgeving. Tijdens een dagje uit in Gorinchem kan een lunch aan een tafeltje in de zon uiteraard niet ontbreken. 

Lunchkaart

Tijdens de lunch hebben we een ruime keuze uit belegde broodjes; van de klassiekers zoals een broodje Carpaccio of een broodje geitenkaas tot een broodje scampi’s. Naast deze belegde broodjes heb je ook de keuze uit bijvoorbeeld rijkgevulde salades, smaakvolle soepen of een heerlijke uitsmijter! 
Grote trek? Bestel dan één van onze plate gerechten. 

Bekijk hier de volledige lunchkaart van Eet- en Drinkerij ’t Oude Stadthuys:

Lunchkaart

Heb jij weleens ons eigen broodje op?

Wij beschikken over een speciaal broodje; het broodje Oude Stadthuys. Deze bestaat uit gegrilde procureur, little gem, jalapenos, champignons en als dressing truffelmayonaise. Lekker toch? 
Daarnaast beschikken we ook nog over een Stadthuys salade, burger en broodbol! Deze kunnen toch niet ontbreken bij een bezoekje aan Gorinchem!?

Lunch je liever binnen, in de serre of op het terras?

Eet- en Drinkerij ’t Oude Stadthuys biedt verschillende opties als het aankomt op zitplaatsen. Zo kun je knus binnen zitten, warm en droog in één van de serres of bij lekker weer op het terras. Wil je zeker zijn van jouw tafeltje?

Reserveer direct

Voedselallergie en dieetwensen

Onze koks denken graag met je mee wanneer je te maken hebt met een voedselallergie of speciale dieetwensen. Geef het aan bij de bediening, en zij zullen de mogelijkheden bespreken met de keuken. 

Zo is het bij verschillende gerechten mogelijk om bepaalde bestanddelen of dressings weg te laten of te vervangen door iets anders. Houd er echter wel rekening mee dat de gerechten in dezelfde ruimte worden gemaakt als de overige gerechten waardoor het wel sporen van allergenen kan bevatten. 

Lunchen bij ’t Oude Stadthuys in Gorinchem

Wil je tijdens de lunch zeker zijn van een tafeltje bij ’t Oude Stadthuys? Reserveer dan snel jouw tafel via onderstaande link of bel ons! Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon binnen te lopen, echter kunnen we dan geen garantie bieden dat er nog plek is.

Reserveer nu

<