• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Neem een kijkje in onze nieuwe keuken

Vandaag geven wij een exclusief kijkje in de nieuwe keuken van ons restaurant. Tijdens de verbouwing is deze (samen met het interieur en de bar) namelijk flink onder handen genomen waardoor deze nog nauwelijks is terug te herkennen. Daarom staan wij te springen om deze aan jullie te laten zien!

Keuken Oude Stadthuys
Keuken achterin
Keuken zijkant

De keuken is groter dan voorheen

Allereerst is de keuken een stuk groter geworden dan voorheen. De keuken is qua oppervlakte meer dan verdubbeld wat ook zeker is terug te zien in ons restaurant. Hierdoor zijn de rustige tafels die voorheen links van de bar stonden helaas verloren gegaan, máár hebben we er ook weer nieuwe tafels bij gekregen waar voorheen de spoelkeuken stond. Want deze is nu ook in de keuken te vinden.

Nieuwe apparatuur

Bij een nieuwe keuken hoort natuurlijk ook nieuwe apparatuur. Alle oude apparatuur is weg gedaan waardoor nu alles, ja alles, nieuw is! Zo kunnen onze koks weer even vooruit om de komende tijd de lekkerste gerechten voor jullie te bereiden.

Naast de nieuwe apparatuur om mee te koken, beschikt de keuken ook over een vernieuwd systeem waardoor het personeel efficiënter en sneller kan werken. In de oude keuken kregen de koks de bestellingen binnen via geprinte bonnen, maar in de nieuwe keuken beschikken de koks over digitale schermen waarop de doorgegeven bestellingen eenvoudig terug zijn te zien. Hierdoor hebben ze een duidelijk overzicht van de gerechten die nog gemaakt moeten worden. Als de bestelling klaar is, kan de bediening eenvoudig op een ander scherm zien welke gerechten zij mee moeten nemen en waar deze heen moeten. Erg handig! 
 

Open keuken
Keuken met nieuwe apparatuur
Werken in open keuken

(Deels) open

Aan de kant van het restaurant is de nieuwe keuken gedeeltelijk open. Hierdoor kunnen onze gasten ook een beetje meekijken hoe het er aan toe gaat in de keuken én hoeft de bediening niet meer de keuken in om het eten op te halen. Een win-win situatie dus.

Een hapje eten bij ‘t Oude Stadthuys?

Wij hopen jou na de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus weer te mogen verwelkomen in ons restaurant of op ons terras! Ons personeel (en restaurant) is er in ieder geval klaar voor om onze gasten weer te voorzien van onze smaakvolle lunch- en dinergerechten, een uitgebreide borrel of een heerlijk kopje koffie. Tot die tijd; stay safe! 
 

<