• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Timelapse bar

Zo is onze nieuwe bar opgebouwd

Zoals benoemd in het vorige bericht heeft de oude bar een complete metamorfose ondergaan. Of eigenlijk, de oude bar is er volledig uitgehaald waarna er een geheel nieuwe bar in is gebouwd. Dit is volledig vastgelegd in een timelapse video zodat jullie dit proces ook kunnen bekijken!

In de video is te zien dat de bar een stuk groter is geworden dan eerst. Zo is er meer ruimte voor de opslag van dranken, glazen en uiteraard voor het personeel zelf. Het personeel ondervindt nog een ander voordeel aan de nieuwe bar, namelijk ook een nieuw kassasysteem. Hierdoor kan het personeel efficiënter en dus sneller te werk gaan. 

Ook is het aantal taps verdubbeld van 4 naar 8 waardoor het aanbod speciaal bieren van de tap flink is toegenomen! Wanneer kom jij er één proeven?

Nieuwsoverzicht

Zeeuwse mosselen eten in Gorinchem (met wijnaanbieding)!Vacature Zelfstandig Werkend Kok in GorinchemVegetarisch Uit Eten In GorinchemHet terrasweer komt eraan in Gorinchem!Vier Pasen bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude StadthuysWitte asperges eten in GorinchemMaaltijdsalades voor een gezonde maaltijdValentijnsdag: Wereldse Bites in hartje GorinchemNieuwjaarsborrel bij ‘t Oude StadthuysAangepaste openingstijden tijdens de feestdagenNieuwe dinerkaart: nieuwe vega opties en tal van Wereldse BitesWij doen mee aan Food La Route!Vier jouw verjaardag bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude StadthuysFruitig en fris Paulaner Weißbier van de tapNieuw! Frozen Cocktails van 24 ICEVier Vaderdag bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys10 redenen waarom jij bij het Oude Stadthuys zou moeten werken!Nieuw terrasmeubilair op onze terrassenTop 5 tapasgerechtjes bij 't Oude StadthuysShotjes: Happy Hour bij ‘t Oude StadthuysStel je eigen borrelpakket voor thuis samenKerstmenu 2021Wijnmaand oktober: 3x rode wijn met bijpassende gerechtenSamenwerking met Theater PeeriscoopLimonTino: één van de beste Limoncello’s ter wereldBier proeven: Proef één van onze ruim 30 (speciaal)bierenKerstboom kopen? Maak jouw kerst compleet!Haal het restaurant gevoel in huisBorrelen in GorinchemTips voor een dagje uit in GorinchemLunchen in GorinchemTapas eten in de binnenstad van GorinchemVerras jouw moeder met een heerlijk dinerEen kijkje in onze nieuwe keukenNieuwe website’t Oude Stadthuys is verbouwd!Timelapse opbouw van de bar
<