• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

*Let op: wij zijn gestopt met afhalen en bezorgen

Stel jouw eigen borrelpakket voor thuis samen

Na een vluchtige opening van de horecazaken afgelopen zaterdag, moeten restaurants nu de deuren weer sluiten tot in ieder geval 25 januari. Tot die tijd blijven wij niet stilzitten: daarom kun je al langere tijd gerechten bij ons bestellen. Wist je echter ook dat je zelf een borrelpakket kunt samenstellen?

Jouw gerechten afhalen of thuis laten bezorgen

Vanaf de eerste lockdown in maart 2020 zijn wij begonnen met het aanbieden van afhaal- en bezorgmaaltijden. Zo bieden wij diverse tapasboxen aan voor de vlees-, vis- of vega liefhebbers of kun je kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Ben je benieuwd naar ons volledige menu?

Bekijk afhaal- en bezorg pagina

Een borrelpakket voor thuis

Naast de dinergerechten, bieden wij ook een borrelbox aan met diverse tapashapjes die je lekker kunt delen met elkaar. Combineer deze met één van onze wijnen of speciaal bieren tot een heerlijk borrelpakket en serveer eenvoudig een uitgebreide borrel bij jou thuis!

De borrelbox

De borrelbox bevat diverse tapashapjes die je lekker kunt delen tijdens de borrel, zoals peppadew, carpaccio, gehaktballetjes en sushi. De tapasbox bestaat uit 14 verschillende hapjes en dat voor een prijs van slechts €29,50. 

Ben je vegetarisch? Dan is het uiteraard ook mogelijk om de vega box te bestellen. 

Combineer met verschillende wijnen en/of bieren

Een heerlijk wijntje of biertje mag natuurlijk niet ontbreken bij de smaakvolle borrelbox! Op onze bestelpagina vind je diverse wijnen en bieren om jouw borrel compleet te maken. Let op: de wijn gaat per fles.

Onze wijnen

Wit
Epicuro Pinot Grigio
Errazuriz Sauvignon Blanc
Laurent Miquel Chardonnay

Rood
Laurent Miquel Merlot
Yalumba Shiraz
Ramon Bilbao Rioja
 

Onze bieren

La Trappe Tripel
Troubadour Magma
Wilderen Tripel Kanunnik
Vandestreek Broeders Blond
De Molen Vuur&Vlam
De Molen Op&Top
St Feullien Grand Cru
 

Bestel een borrelpakket voor thuis

Je kunt een borrelpakket voor thuis bestellen via onze bestelpagina. Kies de borrelbox (of een andere tapasbox) en kies de wijn(en) of bier(en) die je lekker vindt. Rond je bestelling af door te kiezen hoe laat je jouw borrelpakket wilt afhalen of thuis laat bezorgen en geniet van je borrel!

Bestel jouw borrelpakket
 

<