• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Wij hebben een vernieuwde website!

De afgelopen tijd is er niet alleen druk gewerkt aan de vernieuwing van het restaurant, maar ook aan een nieuwe website voor Eet- en Drinkerij ’t Oude Stadthuys. 

Een nieuwe uitstraling voor de website

Allereerst heeft de website een geheel nieuwe uitstraling gekregen. De kleuren zijn aangepast naar de kleuren die nu ook in het interieur terugkomen waardoor de website een frisse en moderne uitstraling heeft gekregen.

Alle informatie die je nodig hebt over het restaurant

Daarnaast kun je op onze website veel informatie vinden over ons restaurant! Ben je bijvoorbeeld benieuwd wat voor gerechten je kunt bestellen? Bekijk dan de up-to-date menukaart. Ben je daarna zo enthousiast geworden dat je meteen een tafel wil reserveren? Ook dat kan!

Reserveer een tafel

Feesten en partijen

’t Oude Stadthuys is ook geschikt als feestlocatie voor jouw feest of partij. Wij beschikken namelijk over verschillende ruimtes die gedeeltelijk of volledig gebruikt kunnen worden voor jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer weten over feesten en partijen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Als laatste kun je via onze website ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen in ons restaurant. Houd onze blogpagina in de gaten zodat je precies weet wanneer wij bijvoorbeeld een nieuwe actie of menukaart hebben! Daarnaast plaatsen wij ook verschillende updates op onze Facebookpagina.
 

<