• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Kerstboom kopen? Maak jouw kerst compleet!

**DEZE ACTIE IS VERLOPEN**

Helaas is het dit jaar niet mogelijk om met jouw geliefden kerst te vieren in de gezellige binnenstad. Daarom komt ‘t Oude Stadthuys in samenwerking met de Tax met een leuke actie! Het is namelijk vanaf 2 december mogelijk om een kerstboom bij ons te kopen. Zo maak je niet alleen je huis gezellig maar steun je ook de horeca!

De actie

Ook wij hebben vanaf oktober de deuren moeten sluiten door de maatregelen omtrent het COVID-19 virus. Hoewel wij onze trouwe (en nieuwe) gasten al thuis laten genieten van heerlijke afhaal- en bezorgmaaltijden wilden wij nog iets extra’s doen om de kerst thuis helemaal compleet te maken. 

Daarom bieden wij vanaf 2 december in samenwerking met Grand Cafe Tax de mogelijkheid om bij ons een kerstboom te bestellen. De bomen kun je op jouw gewenste dag en tijd afhalen of laten bezorgen.

Beschikbare kerstbomen

De kerstbomen die wij verkopen zijn allen echte Nordmann kerstbomen: deze staan bekend om de mooie, volle vorm én weinig naalduitval. Zo beschik jij deze kerst over een prachtige boom die hopelijk toch een beetje het echte kerstgevoel in huis haalt!

De volgende maten zijn beschikbaar:

  • 150 cm - 175 cm voor €36,95
  • 175 cm - 200 cm voor €42,50
  • 200 cm - 225 cm voor €49,50

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een houten kruis te monteren onder de kerstboom zodat je de boom direct neer kunt zetten! Dit doen wij voor €7,50. 

Haal je boom zelf af of laat thuis bezorgen

Je kunt gezellig bij ‘t Oude Stadthuys of de Tax langskomen om de kerstboom op te halen of wij zorgen ervoor dat deze netjes bij jou thuis wordt bezorgd. De keus is aan jou! Het thuisbezorgen van de kerstboom is mogelijk voor €7,50. 

Hoe werkt het?

Op deze pagina vind je een formulier die je in kunt vullen om een kerstboom te bestellen. De volgende gegevens zijn hiervoor nodig:

  1. Je naam en telefoonnummer
  2. De soort kerstboom + de mogelijkheid om er een kruis onder te laten monteren
  3. Bezorgen of afhalen
  4. Jouw gewenste bezorg/afhaal datum en tijd

Wil je graag een kerstboom om jouw huis gezellig te maken voor de feestdagen én wil je de horeca steunen?
 

<