• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Verras jouw moeder met een heerlijk diner

Zondag 10 mei is het alweer Moederdag. De dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten om te laten zien hoe erg je haar waardeert. Voor alle keren dat ze jou heeft geholpen, dat het even tegen zat of voor de liefde die ze je altijd geeft. Omdat wij van het Oude Stadthuys ook vinden dat jouw moeder op deze dag verrast moet worden, hebben wij een leuke actie bedacht voor alle moeders! 

Een verzorgd diner met een gratis flesje prosecco

Speciaal voor Moederdag bieden wij de mogelijkheid om een maaltijd te bestellen én deze thuis te laten bezorgen in Gorinchem! Hierbij hebben we de keuze uit een 4-gangen diner of een speciale Moederdag tapas-box. Beide zijn voorzien van een gratis flesje prosecco.

4-gangen diner

Net zoals je van ons gewend bent op het reguliere afhaalmenu, is er met Moederdag de mogelijkheid om een 4-gangen diner te bestellen. Om dit menu op tafel te zetten heb je enkel een pan kokend water en een voorverwarmde oven nodig! 

Het 4-gangen diner kun je vanaf 2 personen bestellen voor €69,50.

Bestel hier

Moederdag tapas-box

Ben je toch wat meer van de kleine hapjes? Ook dan biedt ‘t Oude Stadthuys een mogelijkheid. Zo kun je een speciale Moederdag tapas-box bestellen die bestaat uit 14 verschillende tapas gerechtjes aangevuld met een broodbol en een grand dessert. 

De Moederdag tapas-box kun je vanaf 2 personen bestellen voor €44,50.

Bestel hier

Jouw moeder verrassen met een Moederdag diner?

Om jouw moeder te verrassen met een heerlijk diner, hoef je slechts een aantal stappen te doorlopen. 

  1. Plaats jouw bestelling voor zondag via een e-mail naar ‘t Oude Stadthuys
  2. Geef hierin aan of je kiest voor het 4-gangen diner of de Moederdag tapas-box
  3. Wij nemen telefonisch contact op over de verdere afhandeling van de bestelling
  4. Zondag wordt jouw moeder verrast met een diner aan huis!

Let op: vergeet niet om je telefoonnummer en adres te vermelden in de e-mail

Lukt het jou niet om de bestelling voor zondag te plaatsen? Ook dat is geen probleem. Je kunt je bestelling ook nog op zondag plaatsen. Het is dan echter alleen mogelijk om het diner af te komen halen bij ‘t Oude Stadthuys. 
 

<