• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Happy Hour bij ‘t Oude Stadthuys met shotjes!

Het weekend inluiden met je vrienden? Je kunt nu bij ‘t Oude Stadthuys niet alleen terecht voor een borrel met heerlijke borrelhapjes, maar ook voor shotjes! Op donderdag en vrijdag is er ook een happy hour waardoor je extra voordelig kunt genieten van de shotjes.

Onze shotkaart

Wij hebben speciaal voor deze actie een shotjes kaart samengesteld met diverse zoete en wat sterkere shots voor één vaste prijs van €3,75 per shotje. 

Wat denk je bijvoorbeeld van een appeltaartje? Een shot die bestaat uit apfelkorn, licor 43 en kaneel die ook echt naar appeltaart smaakt!? Of ga voor het ‘zware geschut’ en kies voor sambuca, fireball of tequila. 

Daarnaast hebben wij ook een eigen Stadthuys shotje. Deze mag je natuurlijk niet overslaan bij een bezoekje aan ‘t Oude Stadthuys. Deze shot bestaat uit lemon, pisang en room: lekker zoet!

De volledige shotkaart:

Shotkaart Oude Stadthuys

Happy Hour = voordelig shotjes drinken

Shotjes komen nooit alleen.. Daarom hebben wij op donderdag en vrijdag een happy hour zodat jij voordelig kunt genieten van onze shotjes kaart. Op deze dagen zijn de shotjes tussen 21:00 en 22:00 slechts €2,50 in plaats van €3,75.

Kom je met een groep of wil je verschillende shotjes proeven? Dan is het ook voordelig om de shotjes per 10 te bestellen. Per 10 shots betaal je namelijk maar €30 i.p.v. €37,50. 

Lekker de stad in voor een borrel met je vrienden? 

Hoewel shotjes erg lekker zijn, is het ook verstandig om tussendoor wat anders te drinken. Op onze borrelkaart vind je een ruime keuze uit onder andere koffie, thee, fris, (speciaal)bier en wijn. Daarnaast hebben we ook heerlijke borrelplateaus of een ‘simpele’ bitterbal.  Neem daarom ook zeker een kijkje op onze borrelkaart. 

Bekijk borrelkaart

Voor een borrel hoef je geen tafel te reserveren. Kom gezellig langs en kies een plekje in één van onze serres of als het weer lekker weer wordt op het terras.

<