• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Samenwerking met Theater Peeriscoop

Een cultureel avondje uit met je partner, vrienden of familie? Combineer een diner bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys met een toneelvoorstelling bij theater Peeriscoop. Dit kan voor een vaste prijs met Het Peeriscoop arrangement.

Het Peeriscoop arrangement

Met het Peeriscoop arrangement kun je genieten van een volledig verzorgde avond uit. De avond begint met een diner bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys en wordt gevolgd door een theatervoorstelling in theater Peeriscoop. 

Het arrangement bestaat uit het volgende:

  • Voor- en hoofdgerecht naar keuze
  • Een klein dessert van ‘t Oude Stadthuys
  • Een voorstelling naar keuze bij theater Peeriscoop

Dit alles voor een vaste prijs van €44,50,- per persoon. 

Theater Peeriscoop

Theater Peeriscoop is te vinden op steenworp afstand van Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys. Dit theater in de binnenstad van Gorinchem biedt verschillende voorstellingen op het gebied van cabaret, muziek(theater), dans en verteltheater. De diverse voorstellingen zijn geschikt voor jong & oud. 

Genieten van een cultureel avondje uit?

Wil je gebruik maken van het arrangement? Dat werkt als volgt!

  1. Kies een voorstelling op de website van Theater Peeriscoop
  2. Selecteer het arrangement 
  3. Reserveer en betaal het arrangement

Geniet van jouw avond uit!

Bekijk de mogelijkheden
 

Nieuwsoverzicht

Zeeuwse mosselen eten in Gorinchem (met wijnaanbieding)!Vacature Zelfstandig Werkend Kok in GorinchemVegetarisch Uit Eten In GorinchemHet terrasweer komt eraan in Gorinchem!Vier Pasen bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude StadthuysWitte asperges eten in GorinchemMaaltijdsalades voor een gezonde maaltijdValentijnsdag: Wereldse Bites in hartje GorinchemNieuwjaarsborrel bij ‘t Oude StadthuysAangepaste openingstijden tijdens de feestdagenNieuwe dinerkaart: nieuwe vega opties en tal van Wereldse BitesWij doen mee aan Food La Route!Vier jouw verjaardag bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude StadthuysFruitig en fris Paulaner Weißbier van de tapNieuw! Frozen Cocktails van 24 ICEVier Vaderdag bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys10 redenen waarom jij bij het Oude Stadthuys zou moeten werken!Nieuw terrasmeubilair op onze terrassenTop 5 tapasgerechtjes bij 't Oude StadthuysShotjes: Happy Hour bij ‘t Oude StadthuysStel je eigen borrelpakket voor thuis samenKerstmenu 2021Wijnmaand oktober: 3x rode wijn met bijpassende gerechtenSamenwerking met Theater PeeriscoopLimonTino: één van de beste Limoncello’s ter wereldBier proeven: Proef één van onze ruim 30 (speciaal)bierenKerstboom kopen? Maak jouw kerst compleet!Haal het restaurant gevoel in huisBorrelen in GorinchemTips voor een dagje uit in GorinchemLunchen in GorinchemTapas eten in de binnenstad van GorinchemVerras jouw moeder met een heerlijk dinerEen kijkje in onze nieuwe keukenNieuwe website’t Oude Stadthuys is verbouwd!Timelapse opbouw van de bar
<