• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

LimonTino: één van de beste Limoncello’s ter wereld

Nog geen 10 jaar geleden was limoncello nog helemaal niet bekend in Nederland. Maar nu is het niet meer weg te denken: het wordt steeds populairder en dat is ook in de horeca te merken. Wie wil genieten van één van de beste Limoncello’s ter wereld kan plaatsnemen op ons terras: wij verkopen namelijk de LimonTino limoncello. 

De LimonTino limoncello

De LimonTino limoncello wordt gemaakt door de Gorcumse Robertino. Hij is geboren op het Italiaanse eiland Sardinië waar hij ook de citroenen voor de limoncello vandaan haalt. Waar hij begon met limoncello maken voor familie, vrienden en bekenden, werd de vraag na een tijdje zo groot dat hij heeft besloten om er zijn bedrijf van te maken. 

En met succes: de Gorcumse LimonTino is onlangs uitgeroepen tot één van de beste Limoncello’s ter wereld. Robertino heeft met de internationale competitie IWSC een zilveren medaille gewonnen. Deze competitie beloond kwaliteit van wijnen en gedestilleerde dranken met een internationaal erkende prijs. 

De LimonTino beschikt over een natuurlijke smaak doordat deze volledig met de hand wordt gemaakt. Er komen geen machines aan te pas en er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke producten.

Hoe drink je limoncello?

Limoncello is een smaakvol digestief die ijskoud wordt gedronken. Je kunt het los bestellen maar het wordt ook vaak in combinatie met een koffie genuttigd na de maaltijd. 

Naast digestief, is limoncello ook een populair drankje op een zomerse terrasdag. Je kunt ervoor kiezen om het drankje te nippen, maar het wordt ook vaak gemengd met prosecco of tonic.  

Bekijk onze drankkaart

Nog even genieten van de laatste zomerdagen?

Wil je nog genieten van de laatste zomerdagen op het terras? Reserveer dan een tafeltje bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys en proef de heerlijke LimonTino limoncello. De frisse smaak zorgt voor een heerlijk zomers gevoel!

Reserveer een tafel
 

<