• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Kerstmenu 2021

Hoewel je ‘s avonds helaas niet uit eten kunt tijdens de kerstdagen is het wel mogelijk om gezellig bij ons te komen kerstlunchen of luxe tapasboxen in huis te halen voor een heerlijk diner. Zo kun je lekker genieten van de kerstdagen!

Kerstlunch

Op Eerste- en Tweede Kerstdag zijn wij van 12:00-17:00 geopend. Kom dus gezellig langs voor een kopje koffie, een uitgebreide lunch of een gezellige borrel. Voor de lunch zijn onze reguliere lunchkaart én dinerkaart beschikbaar zodat je genoeg keuze hebt!

Wil je verzekerd zijn voor een tafeltje op Eerste- of Tweede Kerstdag? Reserveer dan snel jouw tafel!

Reserveer een tafel voor kerst

Maaltijden afhalen met kerst

Haal het restaurant gevoel in huis door één van onze tapasboxen af te halen bij ons restaurant! Onze chefkok heeft speciaal voor de kerstdagen verschillende tapasboxen samengesteld om er bij jou thuis een gezellige kerst van te maken! 

Onze standaard tapasboxen hebben speciaal voor kerst heerlijke kerstgerechtjes én we hebben nu bijvoorbeeld ook een amusebox en een dessertbox om te delen. 

Ben je benieuwd naar de menukaart?

Bekijk het kerstmenu

De maaltijden zijn volledig voorbereid zodat je thuis alleen nog een warme oven en/of een pan kokend heet water nodig hebt. 

Een kerst tapasbox bestellen?

Wil je één van onze tapasboxen bij jou thuis hebben met kerst? Bestel deze dan door ons te bellen op 0183-665588 of stuur een mailtje naar info@stadthuys.nl. Je kunt je bestelling doorgeven tot uiterlijk 22 december en ophalen op 24,25 of 26 december tussen 13:00 en 16:00. Geef in het mailtje aan op welke dag jij je box wilt ophalen!

Plaats jouw bestelling!

<