• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

High Tea in Gorinchem

Een gezellig uitje plannen met vriendinnen? Wat dacht je van een lekkere High Tea bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys in Gorinchem! Bij ons kun je vanaf nu namelijk terecht voor een heerlijke High Tea met zoete- en hartige lekkernijen.

‘t Oude Stadthuys is gevestigd in het gezellige stadscentrum van Gorinchem. Met de Grote Markt aan de voorzijde en de Groenmarkt aan de achterzijde, zit je op een prachtige locatie van de mooiste vestingstad van Nederland. De high tea is dan ook goed te combineren met een dagje uit in Gorinchem.

High Tea bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys

Vanaf deze week is het mogelijk om een high tea te komen doen in ons sfeervolle restaurant. De high tea is beschikbaar vanaf 4 personen en bestaat uit zowel zoete- als hartige hapjes én bevat een vers tomatensoepje. De duur is ongeveer 2,5 uur en kan dagelijks geboekt worden tussen 12:00 en 15:00. De high tea kost €21,50 per persoon.

De thee

De high tea bevat een selectie van diverse smaken thee. Onze thee is van Tea by frank&paul en is heerlijke losse thee. De losse thee bestaat uit gedroogde theeblaadjes die je aan de hand van een ‘filterbakje’ in het gekookte water hangt om de smaken goed op te laten nemen. Zo ontstaat een smaakvolle, verse thee. 

Onze smaken thee: Young Jasmine Tea, Bad Weather Tea, Flower Power Tea, Very Berry Tea, Ruby Rooibos Tea, Lovely Lemon Tea, Breakfast Boost Tea, Early Grey Tea, China Green Yunnan Tea.

Zoete- en hartige lekkernijen

Heerlijke zoete- en hartige lekkernijen kunnen uiteraard niet ontbreken bij een high tea! Je ontvangt een heerlijk plateau met hartige hapjes zoals verschillende sandwiches, quiche en crumble eggs en zoete hapjes zoals scones met jam en slagroom, lemon pie met bastognekoek en slagroomsoesjes.

Bekijk high tea menukaart

Jouw High Tea bij Eet- en Drinkerij ‘t Oude Stadthuys in Gorinchem reserveren?

Wil je graag een high tea komen doen met jouw gezelschap? Reserveer dan tijdig een tafeltje! Het is belangrijk dat je de high tea minimaal 2 dagen van te voren reserveert zodat wij de high tea vers voor je kunnen bereiden! 

Reserveer via onderstaande link en geef hierbij aan dat je voor de high tea komt.

Reserveer jouw high tea

P.S. Wist je dat er binnenkort ook een High Wine en een High Beer beschikbaar is? Meer informatie vind je snel op onze website.

<