• restaurant-slide1.jpg
Restaurant curve top

Haal jouw favoriete maaltijd af bij ’t Oude Stadthuys

’t Oude Stadthuys begint vanaf donderdag met het verzorgen van eten voor afhalen. Deze maaltijden kun je 7 dagen per week afhalen tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Zo kun jij ook thuis genieten van de gerechten van onze menukaart!

Bekijk hier het afhaalmenu

Bestel hier je afhaalmaaltijden

Richtlijnen RIVM

Helaas hebben ook wij ons restaurant tot nader order moeten sluiten in verband met de richtlijnen van het RIVM. Daarom hebben wij met het personeel gezocht naar een passende oplossing om onze gasten toch nog te laten genieten van onze gerechten: het afhalen van maaltijden!

Het assortiment

Wij proberen de diversiteit van onze menukaart terug te laten komen in het assortiment voor afhaalmaaltijden. Zo bieden wij een a la carte menu aan met een selectie van onze reguliere voor- hoofd- en nagerechten. Deze kun je in combinatie bestellen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld enkel een hoofdgerecht te bestellen.

Naast het a la carte menu, bieden wij als aanvulling hierop ook een 4-gangen-diner aan voor thuis. Hierbij heb je de keuze uit verschillende gerechten en er zit een bijpassende wijn bij inbegrepen. Zo kun je het restaurant gevoel toch een beetje in huis halen. Het enige wat je nodig hebt om het menu op tafel te zetten, is een voorverwarmde oven en een pan met kokend water!

Geen zin in een uitgebreide maaltijd? Ook dan hebben wij een oplossing. Wij bieden namelijk verschillende tapasboxen aan; deze zijn maaltijd vullend, maar kun je ook samen delen voor bij de borrel!

Bekijk het afhaalmenu.

Hoe werkt het?

  1. Plaats je bestelling via de Sidedish app op onze website, waarna je een indicatie krijgt van de tijd dat je de maaltijd(en) kunt afhalen. 
  2. Onze gerechten kun je afhalen door middel van een zogenaamde drive-tru. Je kunt het parkeerterrein oprijden aan de kant van de bibliotheek (Groenmarkt 1) zodat wij het eten voor je in de auto kunnen zetten.
  3. Naar huis en genieten maar!

Bestelling doorgeven?

Wil jij één van onze gerechten voor thuis? Bestel jouw afhaalmaaltijd bij ’t Oude Stadthuys! Je bestelling kun je via de Lurch app op onze website doorgeven. Dit is al mogelijk vanaf 7 dagen van te voren! Bestellingen kunnen doorgegeven worden vanaf donderdag 23 april, zodat jij je bestelling al vanaf donderdag 23 april in huis kunt hebben. Zorg dat je op tijd je bestelling doorgeeft zodat je jouw gerechten op het gewenste tijdstip kunt ophalen!

<